Pääsivu / Majoitus laivalla

Majoitus M/S RAINBOW - laivalla

Tietoja majoituksesta:

  • Laivan pituus 23,5 m ja leveys 5 m
  • Ruokailutila: 22 paikkaa
  • Alakerran Rainbow-baari, 8 paikkaa.
  • Vierashyttejä 4, vuodepaikkoja yht. 10
  • Ylä- ja etukannella aurinkokansi.
  • Peräkannella saunatilat ja WC.

Laivan alakerroksessa on 4 kpl vierashyttejä, joista 2 kpl 2 hengen hyttejä ja 2 kpl 3 hengen hyttejä. Jokaisessa hytissä on parivuode, ja 3h hyteissä lisäksi yläpeti. Laivan keskikerroksessa on iso ruokailusalonki ja peräkannella saunatilat, WC ja uimataso. Yläkerroksessa on myös aurinkokansi. Vuodepaikkoja on yhteensä 10.

Majoitukseen kuuluvat varusteet: jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, C liesi ja uuni, astianpesukone, astiat, DVD-soitin-radio, Wi-Fi, tyynyt, peitteet. BBG-grilli, soutuvene ja pelastusliivit.

Majoitus tyylikkäästi vesillä!

Laivamajoitus on eksoottinen tapa viettää kesälomaa! Vuokraa kokonainen laiva päiväksi tai pariksi: Rainbow-laivan 4 hyttiä, suuri salonki keskikannella, viihtyisä pienempi salonki alakannella, puusauna ja oma laituri vain sinun ja perheesi käyttöön!

Laiva on myös erinomainen majoitusvaihtoehto autolla tai moottoripyörillä liikkuvalle porukalle, joka haluaa kokea jotakin erilaista tai viettää aikaa keskenään ja rakastaa järviluontoa! Laivamajoitus on upea kokemus!

Majoitus laivassa tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä. Uivassa hotellissa voit kalastaa, hypätä saunan jälkeen suoraan virkistävään järveen ja grillata laivan kannella tai rannalla. Samalla voit ottaa aurinkoa, ihailla auringonlaskua tai -nousua laivan kannelta tai salongin panoraamaikkunoista  ilman ulkopuolisia häiritsemässä! Majoitushintaan kuuluu soutuveneen sekä onkivälineiden käyttö.

Rainbow-laivan kotisatama on Päijänteen rannalla Arvajalla. Voit yhdistää majoituksen laivalla risteilyyn tai juhlaan laivassa kotisatamassa. Hytit voivat olla tilauksesta myös risteilymatkustajien käytössä. Varsinkin lapset tykkäävät temmeltää hyteissä ja leikkiä siellä piiloleikkejä. Majoitus laivalla on kesän kohokohta lapsiperheille ja lapsenmielisille!

Laiva on käytettävissä saapumispäivänä klo 16 jälkeen ja luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Hinta, laiva (10p):

su-pe alkaen 165 euroa/vrk/max 4 hlöä, lisähenkilö 20€

pe-su 380 euroa

Loppusiivous 80 euroa, liinavaatteet 12 euroa/hlö

Lisäpalvelut:

  • aamupala sopimuksen mukaan

Kokeile ainutlaatuista majoitusta Päijänteellä!

16.06.2012 | 19:21